in

След като млада майка у нас скочи с детето си на ръце от третия етаж: Какво е неговото състояние сега?

Колаж: "Нова Варна"

Припомняме, че миналата седмица 20-годишна жена от хасковското село Маслиново скочи с едногодишната си дъщеричка от третия етаж на хотел в Кърджали. Тогава майката беше задържана, а детето беше в тежко състояние – с опасност за живота и със счупен череп.

Първоначално то беше откарано за преглед в кърджалийската болница, но заради състоянието му беше транспортирано за лечение в Университетската многопрофилна болница за активно лечение (УМБАЛ) „Св. Георги“ в град Пловдив.

Инцидентът се бе случил в 4:30 часа сутринта на 19 септември.

От лечебното заведение съобщиха, че бебето е с опасност за живота – със счупен череп, без други травми и диша самостоятелно.

Днес стана ясно, че детето вече е изписано от болницата.

Момиченцето, което е на 1 година и 5 месеца и пострада при опит за самоубийство на майката в кв. „Студен кладенец“ в Кърджали, е напълно здраво, съобщиха от Университетската болница за активно лечение „Св. Георги“ в Пловдив.

То е преминало преглед при няколко специалисти. Извършени са всички необходими изследвания и при тях е установено, че детенцето напълно се е възтановило.

Майката е настанена в Държавната психиатрична болница.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/