in

Авария на водопровод „Китка-Варна“: Възможен е проблем с водоподаването до полунощ във Варненско

Снимка: "Нова Варна"

От Водоснабдяване и канализация – Варна съобщават, че в следните райони във Варненско може да има нарушаване на водоподаването днес (1 октомври, вторник):

– Поради възникнала авария на водопровод „Китка-Варна“ е възможно нарушаване на водоподаването в Община Долни чифлик от 10.00 ч. до 24.00 ч.

– Поради възникнала авария на водопровод „Китка-Варна“ е възможно нарушаване на водоподаването в Община Бяла от 10.00 ч. до 24.00 ч.

(Възможно е списъкът да бъде обновен! Следете медия „Нова Варна“ за още актуална информация за спиранията на водата във Варна и областта!)

На основание т.3.1 от Договора за възлагане на управление на търговско дружество с ограничена отговорност № ЧР-02-082 от 01.02.2023г. и Решение на КЕВР № Ц-29/22.12.2023г. считано от 01.01.2024г. се прилагат следните цени на водоснабдителни и канализационни услуги:

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/