in

Специализирана полицейска операция в две области у нас

Снимка: Пресцентър на МВР

От пресцентъра на Министерството на вътрешните работи (МВР) съобщават, че на територията на областите Разград и Кюстендил се провежда полицейска операция за противодействие на престъпления, свързани с политическите права на гражданите

Специализирана полицейска операция за противодействие на престъпления, свързани с политическите права на гражданите се провежда днес на територията на Областните дирекции в Разград и Кюстендил, посочват от МВР.

Обект на проверките са частни адреси, търговски обекти и други места, за които има данни, че евентуално може да се извършва дейност, нарушаваща изборното законодателство.

В засилените контролни действия участват екипи на „Охранителна полиция“, „Пътна полиция“ и „Криминална полиция“ от областните дирекции, както и служители на ГД „Жандармерия, специални операции и борба с тероризма“.

Акцията е насочена към противодействие на престъпността, опазване на обществения ред и осигуряване на засилено полицейско присъствие.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.