in

Чар за Пулев: Ще смачкам Кобрата. Ще му помогна да стане баща на пълен работен ден

Кадър: Youtube/Gong.bg

На 7 декември предстои Махмуд Чар да се изправи срещу Кубрат Пулев, за да защити титлата си на Световната боксова асоциация. Припомняме, че двамата боксьори трябваше да премерят сили на 30 март в София, но битката им се отложи заради контузия на германеца.

Днес Чар и Пулев дадоха съвместна пресконференция в столицата. Чар показа самочувствие и каза, че той е шампионът и идва за поредна победа.

„Радвам се да съм отново в София. Миналия път обещах да се върна, за да се проведе този мач с Кубрат Пулев, който е прекрасен спортист и шампион. Надявам се да се получи добър двубой на 7 декември. Аз съм шампионът и идвам за победа. Освен спорт, това е и бизнес“, заяви Чар на пресконференцията, предава „Гонг“.

„Аз съм диамантът и ставам все по-твърд с времето. Няма как той да ме пречупи. Дори не мисля, че срещу мен ще издържи и шест рунда. Мачът е 12 рунда и всичко може да се случи. Аз ще му дам някои трудни уроци. Това ще бъде последният му мач и след него ще може да се пенсионира спокойно. На ринга няма респект“, закани се Чар на Пулев.

След това той се обърна директно към Кубрат с думите: „Ще ти помогна да станеш баща на пълен работен ден. Да се върнеш вкъщи, да се грижиш за жената и децата и да се радваш на семейството си.“

„Ще смачкам Кобрата така, като това кенче. Ще му смачкам мечтите. Приключен е. Ще изпия кръвта му, както пия напитката”, категоричен бе Махмуд Чар.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/