in

Поетапно затварят участъци от бул. „Христо Смирненски“ във Варна: Започва се още от утре

Снимка: Google Street View

На 4 октомври ще бъде затворен за движение бул. „Христо Смирненски“ от ул. „Карамфил“ до ул. „Евлоги Георгиев“, научи медия „Нова Варна“.

От 8:30 ч. до 17:00 ч. на 4 октомври (петък) ще бъде затворен за движение част от бул. „Христо Смирненски“ – от ул. „Карамфил“ до ул. „Евлоги Георгиев“. В този участък ще бъде положен последният пласт асфалт.

Поетапно предстои да бъдат затваряни и останалите участъци от булеварда за полагане на плътен асфалтобетон, като във вторник (8 октомври) от 8:30 ч. до 17:00 ч. (при благоприятни метеорологични условия) ще бъде затворен участъкът между ул. “Евлоги Георгиев” и ул. “Дубровник”.

След приключването на строителството на обекта и въвеждане на постоянната организация на движение ще бъде възможно да се възстанови и маршрутът на автобусна линия №12, стана ясно по време на среща днес. Очаква се това да стане най-късно в началото на месец ноември.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/