in ,

Жена с кауза влезе в битката за кмет на район „Приморски“

Снимка: ГЕРБ пресцентър

Адвокат Людмила Колева е кандидатът на ГЕРБ за кмет на варненския район „Приморски“. Ангажирана е с проблемите на Варна и „Приморски“ и го е доказала с работата си в Общинския съвет в продължение на два мандата. На частичните местни избори на 20 октомври ще разчита на подкрепа с номер 45 в бюлетината.

„Знам, че за да променяме градската среда, трябва здрава работа за хората и заедно с хората. Неведнъж съм откликвала на молбите на граждани да им съдействам да подадат сигнал или да поставят на вниманието на администрацията конкретен въпрос. Затова, когато говоря за добра комуникация, имам предвид не само активен и открит диалог, но и обратна връзка за резултатите, силна подкрепа за представителите на етажната собственост например, които лично се включват в благоустрояването на кварталите“, коментира Людмила Колева.

„Приморски“ е моята голяма кауза. Израснала съм в района, а сега в него расте и детето ми и искам той да бъде уютен дом за всички, които също като мен живеят и работят тук“, категорична е Людмила Колева. Като неотложна задача тя определи чистотата и увери, че ако бъде избрана, ще следи под лупа качеството на поддръжката в района и строително-ремонтните работи. „От месеци край контейнерите се трупат камари с боклуци. Ако не се вземат адекватни мерки, кварталите се превръщат в сметища“, заяви с тревога кандидатът за районен кмет.

Людмила Колева увери, че ще подкрепя всяка стъпка към модерна инфраструктура и ще работи за развитието на зелената система и зоните за отдих и спорт. „Правомощията на районните кметове не са големи. Не обичам празни приказки и не мога да обещавам нов асфалт или повече паркоместа, но с всички сили ще настоявам заедно с общината и Общинския съвет да се намерят най-добрите решения за хората!“, изтъкна още тя и се ангажира районната администрация да работи прозрачно, бързо и качествено.

„Вече една година цари безвремие! Хората се оплакват, че преписките се бавят, никой не знае кой е кметът на района, нито пък го е виждал, а проблемите се трупат“, отбеляза Людмила Колева по повод настоящата ситуация в „Приморски“.

Припомняме, че новоизбраните кметове на ПП-ДБ в районите „Приморски“ и „Одесос“ бяха отстранени, тъй като не са прекратили участието си във фирми в законовия едномесечен срок. До окончателното произнасяне на съда и провеждането на нови избори управлението на районите се пое от назначени зам.-кметове. Съгласно Изборния кодекс разходите по организационно-техническата подготовка и обезпечаването на частичните избори са за сметка на общинския бюджет и на последната сесия на местния парламент се наложи за целта да бъдат отпуснати 1,4 млн. лв.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/