in

Издирва се бивш полицейски шеф: Изчезнал е безследно

Колаж: "Нова Варна"

Калин Колев е в неизвестност от 2 октомври (сряда). Мъжът е оставил документите си вкъщи и е потеглил с колата си в неизвестна посока.

Полицията в Горна Оряховица издирва бившият шеф на Охранителна полиция в града Калин Колев. Той е в неизвестност от около 12 ч. на обяд на 2 октомври, потвърди шефът на Районното управление в града Мариян Лонгинов, предава „24 часа“.

„До настоящия ден сме провели всичко необходимо, като установяване на негови контакти, местопребивавания, връзки, автомобили. За съжаление до момента не сме установили къде се намира. Не са постъпили и данни, които да ни насочат към евентуалното му местонахождение. Продължаваме да го търсим усилено“, каза гл. инспектор Лонгинов.

Днес предстои бившият полицай да бъде обявен за общодържавно издирване. Колев е оставил документите си вкъщи и е потеглил с колата си светъл „Шевролет Капдива“ с пазарджишка регистрация. До момента автомобилът не е засечен да се движи по републиканската мрежа или в населени места, където да е заснет от охранителни камери.

„Той претърпя някои проблеми преди време, всичко е възможно и докато не го установим, не можем да излезем с конкретна версия за изчезването му“, посочи Лонгинов

Полицията призова хората, които го познават, ако забележат мъжа или автомобила му, да се обадят на тел.112.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/