in

Бащата на пострадалото при катастрофата с Анелия дете: Вече си е вкъщи, но няма да е същото

Колаж: "Нова Варна"

Припомняме, че в средата на месец август автомобил, в който пътуваше певицата Анелия, катастрофира. При възникналия инцидент тежко пострада 7-годишно дете, което беше транспортирано с медицински хеликоптер до „Пирогов“.

Едно от обвиненията на бащата на раненото дете – Николай Бояджиев, беше, че никой от пътниците в автомобила на Анелия не се е притекъл на помощ. Певицата от своя страна посочи, че мъжът се е държал агресивно и ги е заплашвал.

В ефира на Нова телевизия бащата заяви, че първоначалният му тест за наркотици е бил положителен, но кръвната проба показала, че не е шофирал под въздействието на дрога.

Той разказа, че веднага след катастрофата е извадил съпругата си и едното дете от колата, а другото дете е намерил извън превозното средство.

„Никой от съседния автомобил не направи опит да слезе, да провери дали сме добре, има ли пострадали“, разказа той. И допълни, че не се е опитвал да счупи стъклото на другата кола, както каза Анелия, а е удрял по ламарините. „Съвсем нормална реакция, когато никой не иска да ти окаже помощ“, допълни Бояджиев. Той подчерта, че не е разговарял с нито един от хората в другата кола.

Николай обясни, че автомобилът буквално излязъл срещу него и при опита да избегне челен удар, другата кола блъснала неговата в задната лява врата. Бащата каза още, че и двете му деца са били с колани.

„Детето ми е с премахнат далак и около 10 см от червата, премахнат апендикс, шевове на главата, на крака. Вече си е вкъщи, възстановява се, но няма да е същото като преди инцидента“, сподели Николай Бояджиев.

„Госпожата каза, че важното е, че всички сме живи и здрави. Но не е само това. Остават травми, които ни съсипват и ни убиват“, каза още огорченият баща.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/