in

Варненски топ плувец разкри защо категорично е отказал участие в „Игри на волята“

Снимка: Facebook/Антъни Иванов - Antani Ivanov

Варненецът Антъни Иванов, който е един от най-силните български плувци, разкри, че многократно е бил канен да участва в риалити формата „Игри на волята“. Въпреки това плувецът категорично е отказал да откликне на поканите. Но каква е причината за това?

Чрез пост в социалните мрежи Антъни Иванов сподели мнението си за екстремното риалити и коментира причината, поради която не желае да влезе в състезанието.

От написаното от него става ясно, че се е отказал заради „интригите“, които се създават по време на игрите.

„За мен това са „интриги на волята“. Скъсаха се да ме търсят и да ми предлагат да вляза и накрая, като видях хората, които са вътре, разбрах защо. Попаднаха ми и някакви смешни подкасти след отпаданията на няколкото „интриганта“, които бяха подготвили за мен, и още повече се радвам, че не влязох“, написа Антъни Иванов в своя Facebook профил.

Припомняме, че Управителният съвет (УС) на Българската федерация по плувни спортове взе решението да спре състезателните права на състезателя на ПСК “Черно море” Варна Антъни Иванов за срок от 3 години. На варненския плувец беше наложена и глоба от 2000 лв. От Федерацията твърдят, че Антъни Иванов е уронил престижа ѝ в серия медийни изяви.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/