in

Важно за използващите автобусна линия № 7: Има промени в маршрута заради големите ремонти

Снимка: Мердин Берберов, "Нова Варна"

От Градски транспорт – Варна предоставят важна информация за маршрутни промени по автобусна линия № 7, във връзка с ремонта по бул. „Република“ във Варна:

„Във връзка с въведена временна организация на движението и затваряне за движение на бул. „Република“ в участъка от кръстовището с бул. „Владислав Варненчик“ до кръстовището с ул. „Уста Колю Фичето“, Ви информираме за следните промени в обслужването на автобусна линия № 7:

курсове от ЖП гара в 06:20, 06:40, 06:50, 07:13, 07:30, 07:45, 16:25, 16:50 няма да обслужват спирки „Електротерм“, „Метал-2“, „Янко Костов“ и „Кораба“.

Автобусите след спирка „Елпром“ ще продължават по бул. „Вл. Варненчик“, кръговото кръстовище с бул. „Атанас Москов“ (през сп. „Винзавод“) и по съответното направление“.

Припомняме, че вчера (8 октомври) стартира първият етап от работата по изграждането на канализационен колектор с голям диаметър и две канализационни шахти под кръстовището на булевардите „Република“ и „Владислав Варненчик“.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.