in

Крадец нахлу в детска градина в Германия и си сготви спагети „Болонезе“

Колаж: "Нова Варна"

Куриозна случка в град Гернсхайм, който се намира в област Грос-Герау и област Дармщат в Хесен, Германия. Млад мъж е активирал алармата при незаконното си проникване в детска градина.

Служителите на охранителната фирма веднага се отзовали на сигнала, но влизайки в сградата заварили 24-годишният „крадец“ да си готви спагети, съобщава германското издание „Шпигел“.

„Трябва да си представите картинката. При такива случаи нашите колеги са готови на всичко. Най-често те очакват сблъсък с въоръжен човек“, обяснява говорител на полицията в Южен Хесен.

В случая обаче всички останали изненадани от гледката – мъж вари спагети и си бърка соса в тиган на котлона.

От полицията не дават повече информация за предисторията на „престъплението“. Твърди се обаче, че извършителят е известен на полицията. Той е задържан и срещу него е образувано досъдебно производство за кражба.

Става ясно обаче, че мъжът не е откраднал нищо – освен продуктите за приготвянето на спагети „Болонезе“. За полицията обаче има данни за престъпление – проникване чрез насилствено счупване на прозореца.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/