in

Кандидат за конгресмен на републиканците заема съпруга и деца от приятел, за да позира за снимки от кампанията

Кадър: Youtube/Inside Edition

Републикански кандидат за Конгреса позира за снимка с жена и три млади момичета. Снимката се получава особено трогателна и може да се сбърка със семейна празнична картичка.

Снимката беше публикувана на уебсайта на Националния републикански комитет за кампанията на Дерик Андерсън. Беше включена и във видеоклип в профила на кампанията му в YouTube. Но за изумление на всички се оказа, че изобщо не е семейна снимка. Оказва се, че жената и децата са на приятел на Андерсън, съобщава Independent.

Кандидатът няма собствени деца и не е женен. Отделно той обяви, че е сгоден, и се е заснел с годеницата си.

Той живее с кучето си, според уебсайта на неговата кампания.

От противниковия лагер на демократите се възползваха от случая и упрекнаха Андерсън в действията му, който по думите им целял да заблуди жителите на Вирджиния, че има съпруга и деца. От там казаха още, че такъв човек няма място в местния конгрес.

Говорител на Андерсън разкритикува The Times, че се фокусира върху кадрите, като каза, че неговият опонент от Демократическата партия Юджийн Виндман и „всеки друг кандидат в Америка са на подобни снимки и видео с поддръжници от всякакъв вид“.

Превод и редакция: Пламена Сутева 

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/