in

Певец от One Direction е открит мъртъв

Колаж: "Нова Варна"

Бивша звезда на One Direction почина само на 31-годишна възраст в Аржентина. Става въпрос за Лиъм Пейн, който е паднал от третия етаж на хотел в Буенос Айрес. В свое изявление полицията обяви, че е открила тялото на Пейн, след като екип за спешна помощ се отзовал на обаждане в престижния квартал на Палермо в сряда (16 октомври).

Припомняме, че Пейн придоби световна известност като част от много обичаната момчешка група, създадена в телевизионното шоу X Factor през 2010 г., заедно с Хари Стайлс, Луис Томлинсън, Найл Хоран и Зейн Малик.

По-рано този месец Пейн посети аржентинския концерт на бившия си колега от групата One Direction Найл Хоран.

Според полицията в Буенос Айрес полицаите на местопроизшествието първоначално са реагирали на сигнали „за агресивен мъж, който може да е бил под въздействието на наркотици и алкохол“, предава Би Би Си.

Когато пристигнали в хотела, на служителите било казано, че във вътрешен двор е чут силен звук. Скоро след това те открили тялото там. Образувано е полицейско производство.

Директорът на спешната медицинска служба Алберто Кресенти каза пред местните медии, че Пейн е претърпял „сериозни наранявания“ и че ще бъде извършена аутопсия.

Г-н Кресенти отказа да отговори на въпроси относно обстоятелствата при падането на Пейн от балкона.

Пейн публикува в Snapchat само часове преди инцидента следното: „Това е прекрасен ден тук в Аржентина“.

След като се разчу новината за смъртта му, феновете на Пейн започнаха да се събират пред хотела в Буенос Айрес. Това накара полицията да отцепи входа. Някои запалиха свещи в негова памет.

Превод и редакция: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/