in

Станислав Иванов, кандидат за депутат от ГЕРБ/СДС –Варна: Работим за достъпни и дигититални услуги в полза на бизнеса и гражданите

Снимка: Пресцентър на ПП ГЕРБ - Варна

Аз съм  Станислав Иванов и професионалният, и житейският ми път са свързани с Варна. Израснал съм в квартал „Младост“ в крайморския град, в семейство на доцент лекар и инженер моряк. Завършил съм  специалност „Индустриален мениджмънт”. Горд баща съм на момче, което учи в Математическата гимназия във Варна. Имам богат управленски опит. Бил съм общински съветник в Общински съвет – Варна и председател на Комисия по финанси и бюджет. Занимавал съм се с управление на фирми и публични финанси.

Една от каузите ми е да продължим с изграждането на достъпни и работещи дигитални услуги в администрацията, които да улеснят бизнеса , работодателите и гражданите. Заедно с  колегите ми от ГЕРБ работим за минимум бюрокрация, за безкомпромисно и ефективно административно обслужване, спазвайки принципите на прозрачност и информираност на гражданите, осигуряване на обратна връзка, равен достъп до услугите и краткосрочност в изпълнението им.Припознавам като свои убеждения качествените решения, които ГЕРБ предлага в програмата си за управление. Те водят след себе си и нови високоплатени работни места.

Участвам в много благородни каузи и съм помагал в различни инициативи. Най-много се гордея с дейностите по реализирането на иконостаса и иконописа на храм „ Света Марина в кв. „Пчелина“. Вложихме много усилия и резултатите са налице. В дейността си като общински съветник предложих създаването на „Общински гаранционен фонд за малки и средни предприятия“, който да подпомага нуждаещи се в бизнеса, поемайки  част от кредитния риск. Предприех множество инициативи за малки спортни клубове от района, с което подпомогнах семейства с деца. За хората с увреден слух успях да се преборя да имат право на  2 часа безплатно паркиране в синята зона в града.

Убеден съм , че само  ГЕРБ е партията,  която може да извади България от тежката политическа и икономическа криза, да сложи край на спиралата от предсрочни избори  и да е гарант за сигурно и стабилно бъдеще на българските граждани.

 На 27 октомври гласувайте за ГЕРБ /СДС с номер 18 и преференция 107 за мен, Станислав Иванов!

Източник: Пресцентър на ПП ГЕРБ – Варна

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/