Категории: Любопитно

Непредвиден обрат и сълзи в Биг Брадър: Наредиха на варненката Анджела да напусне Къщата незабавно

Реклама

Изключително емоционално сбогуване наблюдаваха зрителите във вчерашния епизод на Биг Брадър. От няколко дни Анджела има оплаквания, свързани със здравословното ѝ състояние. По-рано през деня тя бе закарана в болница за преглед и изследвания. Резултатите обаче водят до непредвиден обрат за варненката.

„Тъй като здравето ти в момента е по-важно от участието ти в това предаване, за съжаление ти ще трябва да напуснеш Къщата още днес. За съжаление това е единственият вариант. Имаш половин час, за да си събереш багажа и да си вземеш довиждане с всички“, заяви категорично Биг Брадър, след като извика Анджела в изповедалнята.

„Съквартиранти, знаете, че от няколко дни Анджела не се чувства добре. Днес ѝ бяха направени медицински тестове, които показаха, че тя има нужда от допълнителни изследвания. За съжаление тези грижи не могат да бъдат извършени в Къщата на Биг Брадър. Биг Брадър е уникален телевизионен експеримент, но здравето на всички съквартиранти е с най-висок приоритет. За да няма никакво съмнение, че за Анджела са положени адекватни медицински грижи и в името на нейното здраве, тя ще трябва да напусне завинаги Къщата след половин час. Имате време да си вземете довиждане“, каза Биг Брадър на всички съквартиранти.

След това всички съквартиранти са струпаха около варненката за да си кажат довиждане. Някои дори се разплакаха, включително и хора, които бяха в конфликт с нея. Набожният Марио дори ѝ даде своята броеница с кръстче.

„Много съм благодарна на Биг Брадър, че ми даде възможност да покажа какъв човек съм, че бях заобиколена от такива хора. Всички ме приеха такава, каквато съм, за което съм много благодарна. Ще ви очаквам всички навън. Ще ви подкрепям всички отвън. Обещавам!“, каза Анджела през сълзи на сбогуване.

„Благодаря ви, че ми показахте, че мога да бъда приета от обществото. Не знам как да го обясня. Просто сте първите хора, които ми показаха, че мога да бъда приета. И вие ми вдъхвате много надежда. Обичам ви! Ако има нещо, можете да разчитате на мен в реалния живот. Аз съм насреща“, каза още варненката към останалите съквартиранти.

„Всеки път на мен се случват такива гадни неща. Винаги Господ е бил срещу мен. Но никога не ми се е случвало толкова много хора да показват любов към мен и това е много ново за мене и не искам да си тръгвам“, призна Анджела със сълзи на очите.

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Два дни „Синята зона“ във Варна няма да работи

"Синята зона" във Варна няма да работи на 19 и 20 октомври заради изборите, научи…

преди 4 минути

Регионалният исторически музей на Варна изправен пред сериозни предизвикателства – реставраторите работят във фургони без вода и адекватни условия. – ВИДЕО

В сърцето на Варна, където античността и модерността се преплитат, откриването на ценна римска статуя…

преди един час

Синоптик обяви, че Циганското лято ще е във вихъра си съвсем скоро

Месец януари ще бъде топъл, но с повече валежи, според прогнозата на синоптика Петър Янков.…

преди 2 часа

Експерт: От МВР създадоха погрешно очакване за BG-Alert във всички българи

Бившият зам.-директор на Академията на МВР Милен Иванов и експертът по киберсигурност Христиан Даскалов коментираха…

преди 2 часа

Мъж разказа за свое преживяване „след смъртта“: Твърди, че е бил „в рая“ при баща си, преди да се върне към живота

Човек, който "умира" три пъти за един ден като дете, разказа подробно какво е видял…

преди 2 часа

Стела Николова: Да се политизирам е най-доброто решение, което съм взимала в живота си

За нея Варна е дом, семейство и пристан, а работата в полза на варненци -…

преди 2 часа