in

Гала стана баба. Честито

Кадър: vbox7

Стана ясно, че дъщерята на водещата на „На кафе“ Гала – Мари Константин роди първото си дете. Момиченцето носи името Лора Константин Маринова.

Щастливата майка съобщи новината в профила си в Instagram. Както е известно Гала Георгиева Будева (родена Галя Пенева) е българска телевизионна водеща, известна с предаването си „На кафе“ по Нова телевизия. Родена е на 13 февруари 1967 г. в град Плевен.

Завършила е педагогика и детска психология във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“. Стартира телевизионна си кариера в началото на 90-те години, като едно от момичетата на късмета в телевизионната игра „Супершоу Невада“ по БНТ.

След това става водеща на няколко предавания, измежду които „Топмодел Зодиак“ по Канал 1, „Фамилия топ шоу“ по ТВ MSAT и в Евроком България – „Мис Столверк“.

На 15 януари 2000 г. Гала, става водеща на предаването „Студио за поздрави“ по Планета ТВ, като обяснява, „че го е правила само за кеф“.

На 9 октомври 2000 г. Гала започва работа в Нова телевизия като водеща на сутрешното предаване от 09:00 ч. до 10:10 ч. „На кафе“. Шоуто се задържа на екран пет години. Последният му брой се излъчва в края на юли 2005 г. В началото на същата година Гала започва да води и още едно предаване по Нова телевизия – „Имаш поща“, което върви до 2008 година. Предаването приключва през 2013 г. През есента на 2007 година Гала е водеща и на риалити шоуто „Пълна промяна“.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/