in

19-годишна е пребита от бившия си приятел в Кресна: Отвлякъл я и я отвел на обезлюдено място

Кадър: Нова телевизия

19-годишното момиче разказва, че нападателят е 21-годишният Богдан Димитров, който е неин бивш приятел. Когато било отвлечено от него, момичето било с братовчедка си и баба си.

Жесток побой над 19-годишна млада жена в Кресна. Тя казва, че е била нападната от бившия си приятел, който по нейния разказ, първоначално я отвлякъл, а след това ѝ нанесъл множество удари в главата. 21-годишният Богдан Димитров е с чисто съдебно минало. Задържан е за 24 часа. Впоследствие му е наложена мярка подписка.

Ивана и Йоана са братовчедки. Прибрали се от чужбина, където учат, за да видят баба си. Докато трите били заедно в къщата, влязъл бившият приятел на Ивана и успял да вземе телефона ѝ със сила.

„Беше агресивен и нападна мен, баба ми и братовчедка ми. Обиждаше ни. Беше оставил букет рози на масата, които започна да къса и хвърля, докато ме питаше дали имам друг приятел. Настояваше, че ако не съм с него, няма да ми позволи да бъда с никого“, разказва пострадалата пред Нова телевизия.

По думите ѝ целта на 21-годишния мъж е тя да не живее в Кресна и да няма друг приятел. „Каза, че ще направи всичко възможно, за да предотврати това“, допълва тя.

След като мъжът взима телефона на Ивана, момичетата тръгват след него. Впоследствие той качва бившата си приятелка в колата, на седалката до шофьорската.

„Половината ми крака бяха навън и се влачеха. Вратата беше отворена и през цялото време притискаше краката ми. Той потегли, баба ми ме дърпаше отстрани, а братовчедка ми застана пред колата. Но той беше брутален, щеше да я сгази и нея“, обяснява младата жена.

21-годишният я отвежда на пусто място, където, по думите ѝ, ѝ нанася тежък побой. „Казваше, че ще умра в този момент“, казва тя.

Братовчедката на жертвата разказва, че я намерили в тежко състояние. „Беше цялата в кръв, разрошена, раздърпана, подута и едвам вървеше. Нечовешко състояние“, добавя Йоана.

По-късно родителите на момчето посетили къщата на Ивана, настоявайки тя да оттегли жалбата в полицията.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/