in ,

Станислав Иванов участва в демонстрация на високотехнологични радиоуправляеми модели

Колаж: Нова Варна

Парка „Възраждане“ в кв. Младост се превърна в арена за демонстрация на високотехнологични радиоуправляеми модели. Събитието, организирано с инициативата на Станислав Иванов и Светослав Янакиев водеща фигура и голям радетел за популяризирането на този спорт в България, привлече участници от всички възрасти и състезателен дух, който се усещаше във въздуха.

Основният акцент на събитието беше състезанието със Z модели – малки, но изключително бързи и маневрени радиоуправляеми коли, които достигат високи скорости . Със събития като това той се стреми да покаже на младите поколения, че радиоуправляемите модели не са просто играчки, а съчетание от наука, техника и спортни умения. Иванов вярва, че чрез състезания като това, може да се привлекат повече млади хора към този спорт и да се създаде силна общност от ентусиасти.

Състезанието в парк „Възраждане“ доказа, че радиоуправляемите модели могат да бъдат не само хоби, но и сериозно състезателно предизвикателство. Станислав Иванов и неговата инициатива успяха да вдъхновят участници и зрители, показвайки, че спортът с радиоуправляеми модели може да обедини хора от всички възрасти около една обща страст. Това е една от многото спортни инициативи които Иванов подкрепя. Събитието остави след себе си много усмивки, адреналин и очакване за следващата подобна надпревара. Това е една от многото спортни инициативи които Иванов подкрепя. Ето какво още заяви Станислав Иванов по повод предизборната кампания:

„Една от каузите ми е да продължим с изграждането на достъпни и работещи дигитални услуги в администрацията, които да улеснят бизнеса , работодателите и гражданите. Заедно с колегите ми от ГЕРБ работим за минимум бюрокрация, за безкомпромисно и ефективно административно обслужване, спазвайки принципите на прозрачност и информираност на гражданите, осигуряване на обратна връзка, равен достъп до услугите и краткосрочност в изпълнението им.Припознавам като свои убеждения качествените решения, които ГЕРБ предлага в програмата си за управление. Те водят след себе си и нови високоплатени работни места.“

На 27 октомври гласувайте за ГЕРБ /СДС с номер 18 и преференция 107 за мен, Станислав Иванов!

Снимка: Пресцентър на ПП ГЕРБ – Варна

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/