in ,

Людмила Колева, кандидат за кмет на район „Приморски“: Можем да постигнем много, когато действаме заедно

Пресцентър на ПП ГЕРБ - Варна

„В район „Приморски“ днес се провеждат избори „две в едно“ – за районен кмет и за народни представители. Това са две важни решения за утрешния ден“, коментира кандидатът за кмет на „Приморски“ Людмила Колева.

„На първия тур миналата неделя в „Приморски“ гласуваха едва 11%. Сега имаме шанс да променим това! Гласът на всеки един от нас е важен за чистотата и реда на улицата, в парка, в квартала, за облика и развитието на района и града ни, а също и за сигурността и стабилността в страната ни“, заяви Людмила Колева.

„Историята е пълна с примери колко много можем да постигнем, когато действаме заедно. Нека заедно да подкрепим с гласа си развитието на средата, в която растат децата ни!“, призова Людмила Колева, след като със семейството си гласува в ОУ „Панайот Волов“ в кв. „Виница“.

Кратка визитка на Людмила Колева

Людмила Колева е кандидатът за кмет на варненския район „Приморски“. Родена е на 22 април 1980 г. Израснала е в район „Приморски“, където живее и до днес. Завършила е право и вече 17 години работи като адвокат към Адвокатска колегия – Варна.  Била е общински съветник в продължение на два мандата – от 2014 г. до 2023 г. Владее английски, френски и руски език. Семейна е, с едно дете.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/