in

Все повече българи стягат багажа за екзотични круизи

Круизна агенция Блу Сийс сподели пред „Нова Варна“ за нарастващия интерес на българите към екзотичните круизни почивки и това не е случайно.

Куба, Дубай и карибска екзотика – кой не мечтае за подобна ваканция, особено през зимата, когато всеки иска да избяга от студа?

И тъй като това са далечни дестинации и много кораби през зимния период се позиционират на топло, круизните компании се стараят максимално да привлекат вниманието на клиентите си със промоции и специални отстъпки.

Красота, забавления и пътуване по страхотен маршрут от луксозни ваканционни дестинации. Всичко това накуп прави един изрядно организиран круиз.

Какви са останалите предимства в полза на една такава почивка?

През последните години се предлагат, от няколко круизни компании, отплавания от Карибските острови, където не се изисква виза и се пътува свободно.

Друга екстра в бонус е добавен ол инклузив пакет с напитки към почивката.

Компаниите искат да привлекат по-голям брой туристи и правят круизите в пакет с организиран полет до Карибите, така не ви се налага да мислите как да се придвижите до там.

MSC е разпределила за зимния сезон на 2017 година три кораба:

Кораб MSC POESIA тръгва от остров Мартиник, като са възможни 7 или 14 нощувки.

Организираният полет се предлага от Милано до Мартиник

Кораб MSC OPERA тръгва от Хавана, Куба и предлага 3 дни престой в Хавана, както и 3 Карибски острови. Организираният полет се предлага от Париж, Мадрид или Рим

Кораб MSC ARMONIA също прави маршрут Хавана и Кариби. Организираният полет се предлага от Париж, Мадрид или Рим

Компанията Пулмантур предлага круиз Кариби без визи с отплаване от Санто Доминго и включен ол инклузив пакет с напитки по време на пътуването.

Организираният полет през океана се предлага от Мадрид.

Вашата туристическа агенция може да осигури по-краткото разстояние от София до Мадрид, Париж или Рим.

Друга дестинация безвизово е тръгване от Дубай, Обединените Арабски Емирства, като за Бахрейн, Оман и Катар се дава на място транзитна безплатна виза за престоя.

14787660_10154602329772387_399524765_o

Круизите се считат за най-изгоден вариант за почивка като включват: нощувките, храната, забавленията, таксите за пристанищата, ползването на съоръженията като фитнес, басейн.

14797406_10154602328932387_1688905502_n-1

Публикувано от Дамян Дамянов