in

„Корса“ отнесе моторист и го вкара в реанимация с опасност за живота

На 30.05.т.г. около 10.47 ч. по пътя Бургас – Средец, в района до сервиз за автоуслуги, л.а. „Опел Корса“, с бургаска регистрация, управляван от 28 годишния Х.М. от с. Желязково, обл. Бургас, при извършване на ляв завой в посока земеделски имот, отнема предимството и допуска ПТП с изпреварващия го отляво мотоциклет „Сузуки“, с бургаска регистрация, управляван от 25 годишния П.Д. от с. Русокастро, обл. Бургас, с който се придвижвал и В.С., 19 годишен от Средец.Това предадоха от ОД на МВР Бургас, за „Нова Варна“.

От ПТП пострадал пътника на мотоциклета, който с диагноза „политравматизъм и множество счупвания в областта на черепа“, с опасност за живота, е настанен за лечение в УМБАЛ – Бургас в отделение „Реанимация“.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си. Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА. За реклама: https://novavarna.net/реклама Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов