in

Министър Нанков ще инспектира Аспарухов мост след приключилия ремонт

След вчерашното пускане на движението по Аспарухов мост министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков ще инспектира утре -17 юни: приключилите ремонтни работи по виадукта. Това съобщиха от пресцентъра на МРРБ.

След това министърът ще направи оглед на двата охранителни канала в квартал „Аспарухово“, изградени със средства по фонд „Солидарност* след наводненията през 2014 г. Инспекцията на Аспаруховия мост ще е в 14:00 ч, половин час по-късно ще е огледът на каналите – на кръстовището на бул. „1 май“ и ул. „Моряшка“ в „Аспарухово“.

Министър Николай Нанков ще даде утре старт и на рехабилитацията на над 36 км второкласни пътища в Североизточна България. Със средства от Оперативна програма ;;Региони в растеж“ започва основният ремонт на близо 21 км от път II-49 Търговище – Разград и на 15,5 км от път II-29 Варна – Добрич.

Спонсор на наградата този месец: logo-fratelli
Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си. Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА. За реклама: https://novavarna.net/реклама Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов