in

Италианска компания създаде уникални топло и водоустойчиви стелки (ВИДЕО)

Кадър: youtube.com/nakefit

Лепенките за крака дават възможност да се ходи върху горещия пясък, да се плува в басейна и да не се страхувате дали няма да хванете гъбички.

Италианската компания Nakefit разработи нов тип „обувка“, която е в състояние да измести традиционните чехли и джапанки, пише Daily Mail.

Стикерите за крака са новост. Те предпазват от всякакъв тип инфекции, които може да се хванат от земята. Създателите твърдят, че лепенките са напълно подходящи за катерене по скали и разходка по камъни.

Стелките са топлоустойчиви и водоустойчиви. Трябва се отбележи, че новият продукт се продава на партиди. Примерно 10 чифта могат да бъдат закупени за 30 долара.

Спонсор на наградата този месец: logo-fratelli
Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си. Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА. За реклама: https://novavarna.net/реклама Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов