in ,

По бира „на живо“ в The Black Sheep във Варна (СНИМКИ)

„На живо“ става все по-важна част от живота ни. Искаме всичко да се случва пред нас в реално време.

И ако преди репортажи и музика на живо бяха малкото образци в live изживяванията, сега се срещаме „на живо“ чрез технологии, участваме „на живо“ в събития, приготвят храната ни пред нас, споделяме важни неща от бита си в реално време.

А знаете ли, че има място във Варна, където „на живо“ произвеждат бирата, която си поръчваш. Мястото е пивоварна The Black Sheep, а бирата е „Златна Варна“.

Марката е собствено производство на веригата бирарии The Black Sheep. В пивоварната виждаме с очите си как се приготвя халбата бира, която ще ни бъде поднесена. Няма тайни, няма мистерии – истинска жива бира, приготвена „на живо“ и изпита с приятели.

„Златна Варна“ е резултат от чешката пивоварна традиция и се превръща в емблема на The Black Sheep. Тя прави мястото уникално. Все пак, къде другаде можеш да видиш бирата по пътя й от зрънцето до халбата!

С бирата „на живо“, разбира се, можем да хапнем, а изживяванията се комбинират и със спортни събития, предавани директно.
Но live изживяванията не свършват дотук. В The Black Sheep в края на септември предстои отварянето на обновената игрална зала.

Тя ще бъде пространство за всеки вкус и ще предлага музика на живо, игри, караоке, тематични вечери и още много изненади, които ще продължават през цялото денонощие.

В The Black Sheep всичко е жива емоция – още от първата глътка бира „Златна Варна“.

 

*Спонсорирана публикация

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов