in

МВР – Варна с подробности за тежкия инцидент снощи, при който тежко пострада моторист във Варна (СНИМКИ)

Снимка: Фейсбук, Tixata Georgiev

Мотоциклетист пострада тежко в пътен инцидент на варненски булевард снощи. Освен тази тежка катастрофа, нощта беше белязана и от инцидент с велосипедист, който е в тежко състояние.

Около 20:30 часа, на кръстовището на ул. „Васил Друмев” и бул. „Княз Борис I” е възникнало ПТП с участието на мотоциклет „Хонда”.

Водачът на Л.А. „Фолксваген” В.В. (49 г.) от Варна не спазва разпоредбите на пътен занк „Б1 – Пропусни движещите се по пътя с предимство” и се сблъсква с мотоциклет „Хонда”, който се движи там, съобщиха от МВР – Варна за Нова Варна.

Вследствие на инцидента мъжът е пострадал тежко, настанен е за лечение в МБАЛ „Св. Анна” с множество фрактури и опасност за живота. Работата по изясняване на причините и обстоятелствата, довели до сблъсъка, продължава. По случая има образувано досъдебно производство.

При друг инцидент, случил се в 00:50 часа, на бул. „Янош Хунияди”, 18-годишна водачка на Л.А. „Опел”, по време на движението си, блъска велосипедист. Същият пада на платното за движение и получава фрактура на черепа. 19-годишният мъж е настанен за лечение в МБАЛ „Св. Анна” с опасност за живота.

Снимка: Фейсбук, Галин Ямболов
Снимка: Фейсбук, Галин Ямболов
Снимка: Фейсбук, Галин Ямболов
Снимка: Фейсбук, Галин Ямболов

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов