in

Поредният случай на загинал пешеходец на пътя разтресе Добрич

Снимка: dariknews.bg/ Архив

Снимка: dariknews.bg/ Архив

Пешеходец загина на място при пътен инцидент в Добрич.

На 20 октомври в 06:52 ч. в ОДМВР Добрич е получено съобщение за настъпило ПТП в гр. Добрич. От изпратения екип на Пътна полиция е установено, че около 06:45 ч. по ул. „А. Стоянов“ в гр. Добрич, в близост до фирмена търговска площ, лек автомобил „Опел“, с ТХ регистрация, фирмена собственост, управляван от Д.С., на 46 г. от гр. Добрич, поради движение със скорост, несъобразена с пътните условия, блъска пресичащата от ляво на дясно И.Н., на 68 г., която почива на място.

Това съобщиха от пресцентъра на МВР-Добрич за Нова Варна.

Водачът на лекия автомобил е изпробван за употреба на алкохол с техническо средство, като уреда е отчел отрицателен резултат, взета кръвна проба по надлежния ред.

В този участък пътя е прав, без неравности и пропадания, осветен в тъмната част на денонощието, с липсваща в момента пътна маркировка, без пътни знаци, обозначаващи автобусна спирка и ограничение на скоростта.

Няма пътна маркировка-пешеходна пътека. Не се характеризира като авариен. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ Добрич.

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов