in

Варненец остава в ареста за притежание на 44 гр. амфетамин

Уважено е искането на Окръжната прокуратура във Варна за вземане мярка за неотклонение „Задържане под стража“ на обвиняем, държал амфетамини с цел  разпространение.

Искането на Окръжната прокуратура във Варна да бъде взета мярка за неотклонение „Задържане под стража“ на обвиняемия Ивелин И. е било уважено днес, 31 октомври 2017 г., от състав на Варненския окръжен съд. 30-годишният мъж е бил привлечен като обвиняем за държане на амфетамини с цел разпространение – престъпление по член 354а, ал. 1 от Наказателния кодекс, съобщиха от АП-Варна за Нова Варна.

На 28 октомври 2017 г. при проверка на автомобила на варненеца полицията открила таблетки и кристално вещество. При претърсване и изземване в колата, дома и още един автомобил, собственост на Ивелин И., са открити общо 44 грама.

Според експертната справка намерените наркотични вещества са амфетаминопроизводни. Определението на Варненския окръжен съд подлежи на обжалване пред Апелативна прокуратура.

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов