in

Три катастрофи със загинал и ранени през последното денонощие във Варненско

Една тежка катастрофа и две по-леки са станали за последното денонощие на територията на Варна.

Вчера около 10:20 часа, на пътя от Варна за Бяла, на около 10 км преди Бяла, е възникнало ПТП. 66-годишен водач от Бяла, по време на движението си, губи контрол над автомобила, излиза извън платното за движение и се блъска в крайпътно дърво. Мъжът е загинал.

Изясняват се причините и обстоятелствата, довели до възникването на инцидента, както и причините за смъртта на 66-годишния водач. По случая има образувано досъдебно производство.

На същия ден около 13:30 часа на варненското кръстовище на бул. „Генерал Колев“ и ул. „Братя Миладинови“, е възникнало ПТП, съобщават от полицията.

Водачът на мотопед „Хонда“ М.Д. (40 г.) от Варна, при потегляне от пешеходна пътека, губи контрол над МПС и пада на платното за движение. Вследствие на инцидента мъжът получава спукване на лява раменна кост, прегледан е и освободен, без опасност за живота.

Около 16:30 часа на кръстовището на бул. „Княз Борис I“ и бул. „Васил Левски“, е станала друга катастрофа. Водачът на велосипед М.Б. (32 г.) от Варна, движейки се по велоалея, преминава през пешеходна пътека и се блъска странично в лек автомобил. Вследствие на инцидента мъжът получава контузия на ляв крак, прегледан е и освободен, без опасност за живота.

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов