in

Родителите на 14-годишния Денис: Той е много добро дете (Видео)

Кадър: Nova

Кадър: Nova

Бащата на 14-годишното момче, обвинено за убийство на бездомник във Варна, заяви, че не може да си обясни как се случи това. По думите му неговият син е много добър.

Съдът реши да го остави в ареста, защото е опасен за обществото.

Те говорят срещу сина ми, защото е ром”, убеден е Живко Живков

Майката на 14-годишния Денис разказа в ефира на Nova, че във вечерта след убийството синът й се прибрал, нахранил се и си легнал. Тя и мъжът й отрекоха твърденията на прокуратурата, че той е посягал на възрастни хора.

Синът ми помагаше на стари хора след училище. Цепеше дърва„, допълни бащата.

Майката на 13-годишния Камен, който според обвиненията също е участвал в побоя, заяви: „Детето ми е толкова добро“.

Пред разследващите Денис и съучастниците му споделили, че снимали побоя, имитирайки филм. Съдът постанови постоянен арест за 14-годишния ученик.

Снимка „Нова Варна“

14-годишното момче, което ще отговаря за жестокото убийство на бездомника Красимир Куртев, искал да види майка си и баща си. Това заяви самият той в съдебната зала вчера в отговор на въпрос на съдията има ли да каже нещо във връзка със случая. Момчето призна, че е убил заедно със свои връстници бездомния мъж във “Владиславово”, но не изпитва никаква вина и самокритичност.

Варненският окръжен съд в открито заседание гледа мярката за неотклонение на непълнолетния насилник, като постанови най-тежката възможна – “Задържане под стража”.

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов