in

Младо момче се нуждае спешно от кръвопреливане в Бургас (Снимка)

18-годишният Илия Стоянов се нуждае спешно от кръвопреливане.

На 14-ти февруари в Първо Районно управление – Бургас е получено съобщение за това, че на 11-ти същия месец около 05.30 ч. в района на дискотека „Астория”, възникнал инцидент, при който са нанесени три удара в областта на носа на 18-годишния бургазлия. В резултат на тях младежът получил счупване на носни костици и е приет за медицинско лечение. Това съобщиха от ОДМВР-Бургас за Нова Варна.

В Първо Районно управление – Бургас е представено медицинско свидетелство за получена лека телесна повреда. Установена е самоличността на извършителя на деянието – това е 21-годишния Р.Н., с постоянен адрес – София, който към момента се издирва от полицейските служители на ОДМВР – Бургас.

Междувременно състоянието на пострадалия 18-годишен Илия Стоянов се влошава. Настанен е в отделение „Реанимация” на УМБАЛ – Бургас, с опасност за живота, като спешно се нуждае от кръвопреливане.

В Първо Районно управление – Бургас е образувано досъдебно производство за нанасяне на средна телесна повреда. Събраните по случая материали ще бъдат докладвани в Бургаска районна прокуратура.

Момчето е с опасност за живота в реанимация в Окръжната болница Бургас.

Илия се нуждае от нулева отрицателна група.

За повече подробности може да се свържете с неговата майка Роси Стоянова.

*******
Спонсор на наградата този месец: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов