in

Баща твърди, че обвинения в агресия ученик от Русе е добро дете

Снимка: БТВ

Бащата на младежа, обвинен в агресията в Русе: „Синът ми е добро дете.“

В сряда ви разказахме за случай на агресия в Националното училище по изкуствата „Проф. Веселин Стоянов“ в Русе. Въпреки отправената покана към бащата на обвиненото в малтретирането на съучениците си дете, той не присъства на включването от протеста на родителите, съобщава БТВ.

По-късно през деня реши да отговори на обвиненията, отправени срещу малолетния му син, но отказа да застане с лицето и името си.

По думите му синът му е обвинен несправедливо. Момчето не било агресивно, а отвръщало на отправени към него удари.

„Постоянно сигнализирахме да се спрат агресивните деца, не го правиха и накрая започна да си връща и излиза виновен“, каза бащата.

Той обясни, че синът му е носел нож в училище, защото това се изисквало – „да се носят резци, да се режат моливи, да се подострят и го наказват за това, че е носело друг вид нож на цвят“.

Бащата посочи още, че самите родители са премествали момчето от други училища, но по различни причини, за които в момента водят дела.

*******
Спонсор на наградата този месец: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов