in

Кирил Домусчиев стана рекламно лице на „Виваком“, било жест към Спас Русев (Видео)

Кирил Домусчиев стана рекламно лице на облачната услуга на „Виваком“, стана ясно от клип, качен на страницата във фейсбук на председателя на КРИВ. 

На него Домусчиев обяснява за облачните технологии и услуги на телекома. „Облачните технологии улесняват достъпа до нашия бизнес, който е в над 100 държави по света, пише 24 часа.

Чрез тях комуникацията става много по-лесна. Ние сме дългогодишни партньори с „Виваком“. Тази компания никогане ни е подвеждала“, казва Домусчиев.

Включването му било жест към собственика на „Виваком“ Спас Русев, който представи облачните услуги на компанията по време на световния мобилен конгрес в Барселона.

Китайският гигант „Хуауей“ е доставчик на оборудването и технологията за „Виваком“. Клипът се излъчва на всички видеостени на изложението и предизвиква силен интерес.

Във видето е отредено място и на компанията на братя Домусчиеви „Хювефарма“. която е сред 10-те най-големи в света в производството на ветеринарно-медицински продукти.

*******
Спонсор на наградата този месец: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов