in

Първият изцяло любовен филм на големия български кинорежисьор Николай Волев

Задава се официалната премиера на „Извън пътя“ – първият изцяло любовен филм на големия български кинорежисьор Николай Волев.

След 16 години пауза бащата на „Да обичаш на инат“, „Господин за един ден“ и „Маргарит и Маргарита“ се завръща на големия екран.
Премиерната прожекция във Варна е на 31 март от 19:00 ч. в зала 1 на Фестивалния и конгресен център.

„Извън пътя“ разказва историята на успешен в миналото драматург, изгубил творческото си вдъхновение и тръпката от брака, който броди с джипа си сред красотата на българските планини. По време на един от преходите застаряващият творец среща прелестна муза на прага на женствеността. Близостта между 55-годишния Стефан и 19-годишната Салия, която търси душата си без посока, прераства в силна привързаност. Платоничната им връзка се движи по ръба на бръснача и причинява дълбоко страдание на дългогодишната предана съпруга на драматурга, актрисата Лидия.

Повече информация за филма и неговия екип: http://www.cinelibri.com/izvan-patya/. https://www.facebook.com/events/146710529488470/

 

 

*******
Спонсор на наградата този месец: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов