in

Дежурни каси и екипи по време на великденските празници във Варна

По време на предстоящите почивни дни във връзка с Великден електроразпределителното дружество в Североизточна България осигурява дежурни екипи, за да обезпечи непрекъснато електрозахранване на своите клиенти на територията на Североизточна България.

Това съобщиха от пресцентъра на дружеството за Нова Варна. 24 часа в денонощието ще работят и диспечерските центрове на компанията, които осъществяват управлението на електроразпределителната мрежа и координират действията на дежурните звена. В периода от 6 до 9 април планирани ремонтни дейности по електроразпределителната мрежа няма да се извършват.

През празничните почивни дни клиентите на ЕНЕРГО-ПРО могат да платят сметките си за консумирана електроенергия на дежурни каси на Български пощи, които ще работят на 7 април (събота) със стандартно работно време. През периода 5-9 април компанията няма да прекъсва електрозахранването поради просрочени задължения.

На разположение на клиентите за информация и сигнали е денонощната телефонната линия на компанията 0700 1 61 61.

Списък на дежурните каси на Български пощи на 07.04.2017 г. (събота):

*******
Главен спонсор на наградата този месец:pizza-s-kvas
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов