in

Школата на „Черно море“ с 11 победи през изминалата седмица

Школата на „Черно море“ записа 11 победи и само една загуба в мачовете на различните възрастови групи през изминалата седмица.

В тях младите таланти от академията на “моряците” реализираха 33 гола и допуснаха едва три попадения в собствената си врата, съобщават от пресцентъра на ПФК „Черно море“ – Варна.

Три успеха записаха варненци в Елитните групи до 15, 17 и 19 години. Юношите старша възраст на Черно море победиха Дунав с 2:1 на стадион “Корабостроител” под Аспаруховия мост след пълен обрат. Головете за тима на Николай Кънчев реализираха Виктор Попов и Румен Касабов.

17-годишните футболисти на Мартин Христов пък спечелиха с 2:0 при домакинството си на Марек, в мач от 25-ия кръг на шампионата. Мачът се игра на стадион “Корабостроител” под Аспаруховия мост, а попаденията за варненци отбелязаха Денислав Ангелов и Велислав Василев

Класически успех (3:0) записаха 15-годишните таланти, водени от Иван Николов, срещу тима на Аристон Русе, в мач от Елитната група до 15 години. Два гола вкара Берк Джевдет, а един добави Петър Иванов.

Юношите на „Черно море“ от набор 2004 започнаха с две победи участието си в престижния турнир “Готия къп” в Сопот, победителят от който ще пътува за Швеция през месец юли за участие в неофициалното световно клубно първенство за деца. “Моряците”, водени от Станислав Стоянов победиха Славия с 3:0 и удариха Лудогорец с 2:0. Днес варненци срещат тима на Берое и при успех ще се класират на финал в надпреварата.

Талантите, родени 2005 година, спечелиха с 1:0 срещу тима на Аксаково, в мач от регионалното първенство. Попадението за тима на Георги Попов вкара Радослав Петров.

Родените през 2006 година “моряци” на Калоян Георгиев, разгромиха тима на „Локомотив -Русе“ със 7:0 в първенството за една година по-големи. Мачът се игра на стадион “Корабостроител” под Аспаруховия мост.

Две победи записа набор 2007 година с треньор Тодор Марев. В първата среща от футбол 9 Черно море победи с класическото 3:0 тима на Шампиони след голове на Ивайло Димитров, Васил Касабов и Динев. С 2:0 варненци надделяха срещу Нови Пазар, а точни в този мач бяха Крис Иванов и Ивайло Димитров. Двубоите се играха на стадиона в Аксаково и са за родени 2006 година.

Най-малките представители на ДЮШ на „Черно море“, които участват в официално първенство – 2009 г. изиграха три двубоя през изминалия уикенд. В първата среща “моряците” допуснаха загуба от ДФК Делфини с 0:1, а след това разгромиха Тича със 7:1. Теодор Георгиев реализира хеттрик, а Виктор Янчев, Димитър Добрев, Любен Бакърджиев и Кирил Петров отбелязаха по един гол. В последния си мач удариха Шампиони с 1:0 с попадение на Борис Евтимов.

 

*******
Главен спонсор на наградата този месец:pizza-s-kvas
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов