in

Варна се включва в Международния ден на предизвикателството

Инициативите започват на 13-ти май /неделя/ от 10ч. на площад „Независимост”, където ще бъде даден и старта на Международния лекоатлетически маратон „Варна – 2018“.

Отделни площи ще бъдат предназначени за редица спортни занимания – стрийтбол, тенис на маса, стрелба с лък, футболни игри, скачане на въже, канго джъмпс, а на сцена ще бъдат демонстрирани акробатичен рокендрол, степ аеробика, тае бо, зумба, комбат и източни бойни изкуства, съобщават от пресцентъра на Община Варна.

Всеки желаещ да се включи трябва в продължение на 15 минути, без прекъсване, да се занимава с физическа дейност. В замяна той ще получи талон за участие в томбола с много предметни награди – колела, раници, топки и други спортни пособия.

Организатори на събитието са дирекция „Спорт“ към Община Варна със съдействието на Българска асоциация “Спорт за всички” и подкрепата на Министерството на спорта.

*******
Главен спонсор на наградата този месец:happy-life
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов