in ,

Денонощия без осветление на варненски улици (СИГНАЛ)

Снимката е илюстративна

Читателка на „Нова Варна“ сигнализира за липсващо осветление на улиците „Т. Икономов“, „Константин Фотинов“ и „Иван Богоров“ във Варна.

Ето и какво споделя тя :

„От 6 дни няма улично осветление на един от най-скъпите райони във Варна улиците Т. Икономов, Константин Фотинов и Иван Богоров. През 3-те почивни дни се обаждах на горещия телефон на община Варна, на общинска полиция, на 112 на енергото и на дежурния в общината който и 3те вечери не вдигна телефона.Снощи беше 5тата вечер без осветление тоест 2рия работен ден и никой не се беше погрижил да осигури елементарно осветление на данъкоплатците.“

„Липсата на такова е предпоставка за престъпления- чупене на ръце ,крака и коли в невиждащите се дупки. Могат да ви убият, ограбят в тъмницата,никой няма да види какво става“, допълва жената.

 След денонощия без осветление, проблемът за момента е отстранен, но читателката ни се притеснява, че е временно.

„Сега ще чакаме следващото му падане, защото според енергото има проблем в трасето.Общината подхвърля топката на енергото, а те казват,че няма фирма за осветление.От всичко това бяхме 6 нощи в тъмнина!“

 

*******
Главен спонсор на наградата този месец:happy-life
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов