in

Патриотите питат : Повиши ли се комфортът на живот на варненци?

Един от лидерите на патриотите във Варна – ВМРО-Одесос, Венцислав Сивов пита: „Повиши ли се комфортът на живот на варненци?

Колко струва паркомясто за лодка в синята зона на Варна?

За „Нова Варна“ той направи следният коментар:

От началото на мандатите на Портних досега са минали 5 години. Има усвоени 435 млн.лв., за градски транспорт, асфалтиране на улици, парка в Аспарухово и т.н. „мега проект – бул. „Левски“. И още пари за цветчета, саксийки и палмички. За безопасността от други подобни трагедии като в Аспарухово – има недостиг. Не трябваше ли да се започне от подземната инфраструктура за безопасността от наводнения и трагедии.

Искат ли варненци кръпки по пътищата, които дори не са и направени както трябва? Сезонът започва, а все още има отворени кратери, а за малките улички да не говКорим, даже някъде няма и пътища. Проблемът е, че бул. „Левски“ не се прави в срок, а и все още улиците са в дълбоки кратери. И варненци питат „Кой контролира всичко това“, явно не е г-н кмета. Искаме да знаем кой е?

*******
Главен спонсор на наградата този месец:happy-life
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов