in ,

Победителят от играта ни за май ще се радва на перфектна фигура и много отстъпки

Победителят за месец май в ежемесечната ни игра „ИЗПРАТИ, СПОДЕЛИ И СПЕЧЕЛИ“ е Елена Георгиева.

Тя ни изпрати потресаващия сигнал, че на първокласниците от ОУ “Гео Милев” във Варна се сервират мухлясали сандвичи за закуска. Статията по случая може да прочетете ТУК.

След подаването на сигнала и разследването на „Нова Варна“ директорката на училището е взела мерки и фирмата доставчик е сменена, така че все пак случаят има щастлива развръзка. Надяваме се новата избрана фирма да доставя по-качествени закуски за малчуганите.

Елена Георгиева получава наградата на главния спонсор за месец май, а именно карта за 2 посещения в иновативния спортен клуб Happy Life – slim and shape club – зала с иновативно оборудване, което обещава бързи резултати – до 3000 калории за 30 минути.


Happy Life Ви дава възможност да спестите време и то не за сметка на ефекта. Оборудването на залата не може да се сравни с нищо познато от обикновена фитнес зала. Това са възможно най-модерните уреди за упражнения от ново поколение, които ще Ви помогнат да влезете във форма за лятото и да я поддържате.

Повече за уредите може да прочетете в сайта www.happylifebg.com

За актуални промоции последвайте Facebook страницата им:

Може да си запазите час на тел: 0879 660 770 и да ги посетите на адрес: Варна ул. „Тодор Пенев“ 7

Елена Георгиева получава и специална награда от Промочек Варна Free Time&Shopping 2017 – 2018 – чекова книжка, с отстъпки (от 10% до 50%) в различни заведения, услуги, развлечения и магазини.


Книжките на Промочек Варна могат да спестят на ползвателите си 100, 200, 500, 1000лв.+ в зависимост от ползването им (къде и колко).

А Вие може да ги поръчате през www.promochecks.eu.

Включете се и Вие в играта на „Нова Варна“ – очакваме вашите сигнали. Победителят за месец юни отново ще грабне супер награда от Happy Life – slim and shape club. Те са ви подготвили 100% Натурален екстракт от зелен чай с какао, който да Ви помогне да постигне желаните резултати по-бързо и е доказано ефективен.

Победителя за месец юни също ще получи и награда от Промочек Варна Free Time&Shopping 2017 – 2018 – чекова книжка, с която да спестявате на любимите си места във Варна

*******
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/