in

Алекс, който премаза две жени в Карнобат, си нае топадвокат

снимка fakti.bg

Най-известният наказателен адвокат в България, Марин Марковски пое защитата на Алекс Димов, който навръх Задушница премаза две жени в Карнобат

След минути ще се гледа мярката му за неотклонение на въззивна инстанция.
Алекс иска да излезе на свобода, докато прокуратурата настоява да остане в ареста. На първа инстанция – пред БОС той бе представляван от Красимир Кацарски.
Семейството му обаче е много богато и може да си позволи скъп адвокат от ранга на Марковски. 18-годишният Алекс Димов, който е обвинен, че на 3-ти ноември уби две възрастни жени на улица в Карнобат с мерцедеса си, днес обжалва мярката си за неотклонение. Миналата седмица съдът реши да го остави в ареста.

Днес от пресцентъра на Апелативния съд съобщиха на медиите, че защитникът на младежа е входирал молба, с която информира, че неговият клиент, не желае да бъде сниман и интервюиран, поради което моли съда да разпореди в залата и пред нея да не бъдат допускани журналисти.
Припомняме, че при предишното гледане на мярката, роднина на Алекс даваше интервюта на медиите, припомня burgasinfo.bg

*******
Спонсор на наградата този месец:pizzaro-pizzavarna

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/