in

Сайтът на МВР блокира

Снимка: Пресцентър

Временно ограничение на достъпа до част от онлайн услугите, предлагани от Пътна полиция.

Поради възникнал технически проблем, този достъп ще бъде ограничен и в днешния ден, съобщават от пресцентъра на ведомството.

Възникнал е технически проблем при инсталиране на нова версия на автоматизираната информационна система. До отстраняването му на гражданите няма да могат да извършват съответните справки онлайн, ще бъде затруднено и административното обслужване на гишетата на пътна полиция във Варна и в цялата страна.

Спрян достъпът до Автоматизираната информационна система „Управление на наложени глоби по наказателни постановления и извършване на плащания по тях през Интернет, SMS, WAP“ и до Портала за електронни административни услуги – задължения по документи, издадени от Пътна полиция.

В момента експерти работят по отстраняването на проблема.

МВР поднася извинения за причиненото неудобство.

*******
Спонсор на наградата този месец:pizzaro-pizzavarna

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Надежда Алексиева

Завършила съм фотография, имам повече от 15 години опит като фоторепортер и репортер. Обичам честната и провокираща журналистика, морето и добрите хора.