in

Б.Т.Р. тръгват на турне из Европа

снимка радио 1

Б.Т.Р. са готови на ново голямо предизвикателство, което малко родни банди поемат. Наско и момчетата тръгват на европейско турне с новия си албум „Невидими стени“, който се оказа една от най-успешните продукции в кариерата им.

Обиколката стартира на 21 март в Прага, ден след това ще свирят в Хановер, на 23-ти са в Хамбург, а на 24-ти – в Бремен. След малка почивка ще продължат към Мюнстер на 29 март, следван от Кьолн на 30-ти и Щутгард на 31-ви. Април е отреден за Италия, Франция и Испания. На 5 април ще свирят в Милано, на 6-ти в Лион, на 7-ми в Барселона, на 10 в Памплона, на 12-ти в Мадрид, за да завършат обиколката на 13-ти във Валенсия, пише Монитор.

След изтощителните 13 дати из цяла Европа Б.Т.Р. се прибират за заключителен голям концерт у нас на 19 април в столичния клуб Сити Стейдж. Естествено за родните фенове са запазили и най-голямата изненада. Рок експлозията им ще се превърне в представяне и на чисто ново видео. Все още обаче Наско и компания пазят в тайна към кое парче ще е клипът. Знае се едно – групата е твърдо решена да визуализира всички песни от „Невидими стени“. А повод за това решение е големият интерес на феновете към новите парчета. Само за три месеца първият тираж на диска се изчерпа и в момента вече е в продажба вторият. А почитателите им не спират да им пишат във Фейсбук, като основни фаворити на феновете са песните „Моята сила“ и акустичната балада „Ела“. Членовете на бандата пък си имат свои фаворите. Наско – „Никога преди”, Славчо –„Легенда”, Илиян – „Подемните реки” и Иван – „Тези дни”. Заради разнообразните мнения всички песни от „Невидими стени“ ще се сдобият с клип като две от тях вече си имат. П видеото на сингъла „Моята сила” се труди Асен Блатечки, който отново сяда на режисьорския стол. Той е добър приятел и съученик на Наско, с когото са стояли дори на един чин. Второто видео беше към „Никога преди” и е дело на режисьор Петър Петров.

*******
Спонсор на наградата този месец:happyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/