in

В понеделник оперират бебе Калина в Хамбург

снимка facebook

След няколко дълги седмици в Kinder UKE, Хамбург и множество изследвания лекарите най-накрая определиха дата за операцията на бебе Калина.

На 19 август 2019 предстои чернодробната трансплантация и най-важният ден в живота ни! Донор ще бъде нейният баща Явор, пише семейството й във фейсбук.

Към момента малката Калина е добре, състоянието й е стабилно и въпреки трудностите продължава да се усмихва и да ни радва. А ние искаме времето да минава по-бързо и се молим всичко да мине успешно. ?

Повече информация за състоянието на Калина и как е минала операцията ще можем да споделим, когато тя се стабилизира и всичко е спокойно. Затова предварително се извиняваме, че в следващите дни няма да можем да отговаряме на вашите съобщения и коментари. В момента сме се фокусирали най-вече върху това да бъдем до дъщеричката ни и тя да се оправи. ?‍?‍?

Благодарим още веднъж от сърце на всички добри хора, които дадоха шанс на Кали! ❤️

*******
Спонсор на наградата този месец: Lira_Magazin

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/