in

„Конструмакс“ с нов проект в квартал Владиславово, Варна

Снимка: "Купи в България"

Уникално съчетание между функционално разпределени апартаменти и безкомпромисна прецизност.

Вдъхновени от идеята да предоставят функционално и удобно разпределени апартаменти, които да Ви осигурят автентичен собствен свят и да Ви потопят в уюта на мечтаното жилище, компания за недвижими имоти „Купи в България“ и строителна компания „Констурмакс“ презентират най-новия си проект – Жилищна сграда „Владислав“, която носи името на полския крал Владислав III Варненчик, загинал в битката при Варна през 1444 година.

Снимка: „Купи в България“

Концепцията е реализирана чрез стъпаловидна жилищна сграда, включваща общо 126 апартамента, от които 1-стайни, 2-стайни и 3-стайни апартаменти, разпределени в 3 самостоятелни  входа, с площи между 27 и 87 м2, като разположението им е подбрано така, че да бъдат максимално слънчеви.

Подземни и партерни паркоместа и гаражи решават паркирането и носят удобството и максималния комфорт да защитите автомобила си от външи въздействия. В подземния гараж са предвидени 69 бр. места за паркиране. На партерно ниво са разположени три търговски помещения, 30 гаража и 35 наземни паркоместа.

Снимка: „Купи в България“

Жилищна сграда „Владислав“ носи подписа на строителна компания „Конструмакс“. Компанията е позната с изграждането на емблематични сгради за града, част от които отличени с награди за архитектура и строителство. „Конструмакс“ е на пазара в последните 14 години и реализира редица собствени обекти с обща разгърната застроена площ от над 95 000 кв.м.

В момента строителната компания изпълнява 5 обекта с общо РЗП над 35 500 кв.м, един от които е жилищна сграда „Владислав“.

Апартаментите ще са завършени по БДС, както следва:

  • с машинноположена гипсова мазилка по стени и тавани;
  • с машинноположена гипсова мазилка по стени и тавани в мокрите помещения;
  • нивелирана циментова замазка по подовете;
  • петкамерна ПВЦ дограма;
  • входна блиндирана врата от най-високо качество;
  • балконите ще бъдат с мразоустойчив гранитогрес и парапети;
  • Ел. инсталация: изградена до фасунги, с монтирани ключове и контакти;
  • ВиК инсталация: на тапа;
  • Комуникации: монтирана домофонна система на входа на сградата, окабеляване за IP телевизия, телефон и интернет до всяка стая;
Снимка: „Купи в България“

Локацията е едно от основните предимства, които открояват жилищна сграда „Владислав“ като неповторима жизнена среда сред богата и красива околност. В светлината и простора до кръстовището на бул „Трети Март“ и бул „Константин и Фружин“, и в обозрима близост до супермаркет „Кауфланд“ и до веригата „Jumbo“.

Снимка: „Купи в България“

Ако изпитвате интерес и искате да бъдете едни от първите, които имат възможност да избират от апартаменти с голямо разнообразие от квадратура и разпределения, можете да се свържете с ексклузивните представители – компания за недвижими имоти „Купи в България“ на тел. 052/630 830 или да посетите сайта и фейсбук страницата на сградата за повече информация:

Сайт: https://vladislav.kupiv.bg

Facebook страница:

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/