in

Силвио Митев от Купи в България с прекрасна инициатива за всички приятели на компанията

Силвио Митев от Купи в България

Представяме Ви една изключително позитивна новина. Нашият представител в лицето на Силвио Митев е решил да зарадва всички негови настоящи и бъдещи клиенти с възможност за  участие в томбола за почивка за двама до топла дестинация в Чужбина.

Кой е Силвио Митев?

Силвио е един от най-успешните консултанти на недвижими имоти в гр. Варна и по-специално в компания за недвижими имоти „Купи в България“.  Той е в сферата на недвижимите имоти повече от 7 години и е реализирал над 550 успешни сделки. По негов адрес можем да чуем само суперлативи и чудесни отзиви от неговите клиенти и колеги.

Какво споделя накратко той за себе си и за начина си на работа?

Мога да Ви изброявам с часове за многобройните сделки, с индивидуални разрешени казуси от моя страна,  благодарни и доволни клиенти, признания, служебни титли и колко добър съм в това, което правя … НЕ, това вече го правят всички хора, които са се обърнали към мен за съдействие, за което сърдечно им Благодаря. За да си добър в това, което правиш, не е нужно да си най-умният, талантлив и мъдър човек. За да съм добър в това, което правя, особено в нашия бранш, е задължително да познавам целостта на материята на имотния сектор, за да мога да защитавам интересите на своите клиенти от начало да край. А материята на имотния сектор е необятна : изрядни документи за собственост, правилно декларирани имоти, право на строеж, обезщетения, параметри на застрояване, промяна на статут, ипотеки – тежести,  банково кредитиране, юрисконсулти, нотариално изповядване, строители, брокерски фирми и много други. Тук се намесвам Аз и моят перфектен екип от Купи в България и строителна компания Конструмакс, с които имам честта и щастието заедно да реализираме многобройни успешни проекти, сделки и да трупаме все повече удовлетворени и щастливи хора зад гърба си.

За мен „Купи в България“и „Конструмакс“ не е работно място, а дом и семейство ! Следователно много успешно предлагам точно това на моите клиенти. Какво всъщност е семейството? Да е до теб, когато имаш нужда, но най-вече да се радва на твоето щастие като свое! Аз съм щастлив човек, което прави живота ми интересен, вървящ рамо до рамо с хората и възможността да спомогна за осъществяването на успешните имотни инвестиции, намирането на мечтания дом и продаването на имота, на който ще се радват следващите собственици.

Работя по различен и нестандартен стереотип от познатия в сектора. Всяка сделка и всеки клиент са различни и имат своя чар, особеност и предизвикателство. Затова не ходя по чужди стъпки, винаги оставям собствена следа. Следа, която води до ново приятелство!

Какво те накара да организираш тази томбола?

Ситуацията на пазара за недвижими имоти и обстановката в страната са изключително динамични и непознати за повечето хора. Искам да ги предизвикам да работя за тях, да ми се доверят и уверят в горе-описаните слова. Томболата е насочена към хора, които искат да намерят своя дом, хора, които желаят да инвестират в имоти, хора, които продават своето така скъпо жилище, хора, които да са част от моите клиенти, които ме канят в своя нов дом, които пишат чудесни препоръки за мен, които ми се обаждат и искат да направят поредната имотна инвестиция.

Томболата е вид благодарност за всички тях, за това, което съм , благодарение на всички тях. Винаги съм подкрепял активно различни благотворителни кампании и за своята годишнина в компанията реших, че искам да направя нещо смислено различно и затова избрах да организирам тази томбола, чиято награда е Подарък екскурзия за двама до топла дестинация в Чужбина за всички хора, които са решили да си купят или продадат имота с мен до 03 март 2023 година.  Датата не е случайна, искам на този прекрасен празник, да направя усмивката на един човек още по–голяма и искряща.

Какво трябва да направи човек, за да участва?

Играта стратира от понеделник 25.07.2022 и приключва на 03.03.2023.

Правилата на играта са следните:

  • Всеки един от клиентите, които се свързват с мен, трябва да ме уведомят, че искат да участват в томболата;
  • За да участваш в томболата, трябва или да купиш имот с мен или да продадеш имот с мен;
  • Ако и купиш, и продадеш имот с мен, шансовете ти за печалба се увеличават, тъй като участваш 2 пъти в томболата;
  • Ако вече си си купил/продал имот с мен и ме препоръчаш на твой приятел, който си купи или продаде имота с мен, и ти, приятелю, участваш в томболата.

Как ще разберем кой печели?

На 03.03.2023 година ще се включим на живо от страницата на Купи в България във Фейсбук и ще изтегля победителя на томболата пред всички.

За да участвате в томболата, може да се свържете със Силвио Митев на телефон +359 899 630 730 или да разгледате всички актуални имотни предложения на www.kupiv.bg!

Facebook страница:

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/