in

Варненски шофьор предлага поставянето на светофар на улица с предпоставка за катастрофи

Снимка: Google Street View

Шофьор от Варна изпрати сигнал до медия „Нова Варна“, в който дава предложение за поставяне на пешеходен светофар на пресечката на бул. „8-ми Приморски полк“ и у. „Братя Миладинови“

Ето какво пише в предложението на читателя на медия „Нова Варна“:

„Предложение от един обикновен шофьор: Да се постави пешеходен светофар на  пресечката на „8-ми Приморски полк“ и „Братя Миладинови“. Само който не е минавал от там с автомобил, не е ставал свидетел на задръстванията и на потенциалните заплахи за катастрофи!“

„Ако има споделящи това ми желание, нека се организираме и да внесем това до знанието на съответните отговорни лица и институции“, подканва мъжът.

Този сигнал е изпратен за рубриката “Твоята Варна”. Свой сигнал в “Твоята Варна” можете да изпратите чрез платформата – signali.novavarna.net , както и по имейл на press.novavarna@gmail.com Можете да изпращате сигнали по темите: инфраструктура, градска среда, обществени процеси. Да давате предложения за образованието и туризма. Да инициирате дискусии за културата, младежки дейности и спорт.

Проект „Твоята Варна“ се реализира с финансовата подкрепа на община Варна чрез процедура за медийни проекти – конкурс 2022 г.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.