in

Мадона заведе новото си младо гадже на пиано рецитал (ВИДЕО)

Кадър: Youtube/Access Hollywood

Новата половинка на суперзвездата Мадона е 29-годишният Джош Попър. Певицата заведе новата си половинка Джош Попър на „невероятен“ рецитал по пиано във вторник вечерта в Ню Йорк.

64-годишната Кралица на попа, която репетира за предстоящото си световно турне с наколенки, публикува в Instagram Story няколко снимки, на които се вижда как ловкият ѝ спортист се разхожда зад нея, докато тя върви по коридора, съобщава Дейли Мейл.

Мадона заведе Попър да види сестрите Лабек – прочуто френско клавирно дуо, съставено от Катя и Мариел Лабек.

Мадона беше облечена в бяла риза, черни панталони и училищна вратовръзка, докато красивата ѝ половинка беше облечена в черно яке, бяла риза и небрежни дънки.

Миналия месец Дейли Мейл първи разкриха, че хитмейкърката е заменила бившето си гадже, 23-годишния Андрю Дарнел, с Джош – треньор по бокс в Ню Йорк в Bredwinners Gym.

Според един от източниците Попър е собственик на залата, където учи едно от шестте деца на „Материалното момиче“ да се боксира.

Мадона се раздели с Дарнел, който работи като модел, през февруари след по-малко от година срещи.

Тя направи зараждащата се връзка с Джош официална в социалните мрежи, като сподели в Instagram Story парлива снимка на двойката, на която се целуват.

Превод и редакция: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/