in

Мирела от „Игри на волята“ стана певица

Кадър: Youtube/На Кафе

Красивата Мирела от „Игри на волята“ изглежда се е насочила към певческа кариера, тъй като пусна първата си дебютна песен. Тя е написана изцяло от нея самата и се казва „Бих го изживяла пак“

Красавицата споделя, че чрез песента разказва своята история и в нея може да видим, че риалитито „Игри на волята“ е оставило огромен отпечатък в живота й.

Певецът Павел и помогнал, за музиката на парчето, а клипът е сниман в Тайланд по време на почивка, заедно с друга участничка от „Игри на волята“ – Габриела.

„Чакам го толкова много време, не мога да повярвам, че вече е факт“, казва красавицата в „На кафе“, където беше и премиерата на песента.

Припомняме, че Мирела ходеше на уроци по пеене, което явно е било подготовка преди записа на парчето. Тогава тя разкри, че от малка пее но е имала изяви само по детски концерти в училище.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/