in

Читател на медия „Нова Варна“: Отпадни води заляха района край Първа Буна. Тази течност попада на плажа. Мирише ужасно (СНИМКИ)

Снимки: Rey G.

Читател на медия „Нова Варна“ сигнализира, че отпадни води са залели района край Първа буна във Варна. Той описва миризмата там като „непоносима“, а да си намокриш краката, минавайки от там, било неизбежно

Публикуваме и целия текст от сигнала, подаден към редакцията ни:

„Отпадни води заляха първата буна на варненското крайбрежие преди две седмици. Те идват от върха на Морския парк. Миризмата е непоносима. Няма къде да отидеш без да си намокриш краката. Тази течност с урина и изпражнения попада на плажа, който е на мястото и където винаги е с много къпещи се. На това място играят деца. По-големите се ядосват и се чудят докога ще продължава този проблем, без никой да направи нещо, за да го оправи. Истински срам за този град, който се слави като един от най-красивите и чисти в България“.

Продължава да тече миризлива течност по Крайбрежната във Варна (СНИМКИ)

Екипът на медия „Нова Варна“ се свърза с РИОСВ-Варна, откъдето заявиха, че скоро ще изпратят отговор по въпроса.

Следете медия „Нова Варна“, за да се запознаете с развитието по този случай!

Снимка: Rey G.
Снимка: Rey G.
Снимка: Rey G.
Снимка: Rey G.
Снимка: Rey G.

Този сигнал е изпратен за рубриката “Твоята Варна”. Свой сигнал в “Твоята Варна” можете да изпратите чрез платформата – signali.novavarna.net , както и по имейл на press.novavarna@gmail.com .

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.