in

По случай 144-та годишнина от създаването на ВМС: Днес във Варна бяха наградени военнослужещи и цивилни

Снимка: ВМС

На 11 август 2023 г., по случай Празника на Военноморските сили (ВМС), бяха наградени отличили се военнослужещи и цивилни служители. Това съобщиха от пресцентъра на ВМС за медия „Нова Варна“

На церемонията в Адмиралтейството командирът на Военноморските сили контраадмирал Кирил Михайлов отправи поздравления и благодарност към всички военнослужещи и цивилни служители по случай 144-та годишнина от създаването на флота. От името на Командването и от свое име той изказа дълбока признателност за високата отговорност, с която те изпълняват своите функционални задължения и отговорности.

Контраадмирал Михайлов отбеляза много доброто сътрудничество с общинската и областна администрации, като изрази увереността си, че това ще продължи и в бъдеще.

В заключение благодари на целия личен състав на флота, като специално се обърна към тези, които и в момента осигуряват безопасността на корабоплаването в българските териториални води и пристанища.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.